Wie?

TwitterVimeoVimeoFacebook
 

Nele heb ik bij toeval leren kennen in 2010. Ik had toen het idee dat veranderingsprocessen beter konden gedocumenteerd worden met beelden en niet alleen met papieren verslagen die niemand leest. Sindsdien hebben we heel wat video reports, interviews etc samen gemaakt. We weten elkaar blindelings te vinden. In het kader van het Europees Interreg project Cradle to Cradle Network werden over een periode van anderhalf jaar bijna 4.000 views (overviews workshops/events, presentations, panel discussions, interviews etc) geregistreerd op Vimeo. Vergeet ook niet dat Nele journaliste is. Dat merk je aan de snelheid en kwaliteit waarmee de video reports worden gemaakt. Ik beveel Nele dan ook graag aan voor iedereen die met hetzelfde idee rondloopt.

Walter Tempst, bestuurder Plan C, innovatiemedewerker OVAM

Bij Update en Fishtank werken we al meer dan twee jaar met grote tevredenheid samen met Nele. Nele begrijpt heel snel de scope van opdrachten, houdt in moeilijkere omstandigheden controle over projecten en levert op tijd kwalitatieve eindproducten af. Haar proactief meedenken is een extra troef. Hopelijk mogen we nog vele jaren samenwerken.

Remi Maddens, zaakvoerder Fishtank/Update.be

Nele denkt in oplossingen en niet in problemen, een waardevolle eigenschap bij creatief werk. Door haar no-nonsense aanpak is ze een aangename collega om mee samen te werken.

Jan Dheedene, zaakvoerder dINK