Copy

Je kan bij mij terecht voor uiteenlopende soorten copywriting. Van een pakkende slogan tot teksten voor nieuwsbrieven, tijdschriftenblogs, sociale media of websites. Hieronder enkele voorbeelden.

 

Symeta

Symeta is van de drukkerijafdeling van de Colruyt Groep uitgegroeid tot een innovatief bedrijf dat alle informatiestromen van zijn klanten optimaliseert. Symeta biedt print- en documentmanagementoplossingen op maat, zodat klanten grip krijgen op hun informatie en doeltreffender communiceren met hun doelgroepen.

In samenwerking met Update.be zorgde ik voor de invulling van een groot deel van de nieuwe website, en het verzinnen van onderschriften voor foto’s op de opvallendste plekken op de website. Duidelijke teksten en wervende slogans zorgen ervoor dat Symeta met de website naar voren treedt als een sterk merk, en een betrouwbare partner voor elke potentiële klant.

http://www.symeta.be

 

Colruyt

Colruyt is sinds de oprichting in 1927 van een familieonderneming uitgegroeid naar een bijzonder succesvolle multinationale supermarktonderneming. Het bedrijf heeft zich in de voorbij jaren dan ook stevig gevestigd in verschillende segmenten van de retailmarkt.

Door die expansie heeft de Colruyt Groep regelmatig nood aan copywriters met uiteenlopende expertise en achtergrond. Voor een snelle versterking van het vaste communicatieteam van Colruyt sprong ik in, in samenwerking met Update.be. Ik verzorgde ook de tekst voor onder andere een uitgebreide wervingscampagne met affiches op de bussen van De Lijn. Daarnaast nam ik ook een deel van het jaarverslag van 2012, waar momenteel de laatste hand aan wordt gelegd, voor mijn rekening.

http://www.colruyt.be

 

Partena Ziekenfonds & partners

Partena Ziekenfonds is met een groeiend klantenbestand en een gunstig werkgeversimago koploper bij de Belgische onafhankelijke mutualiteiten. Naast de traditionele ziekenfondsactiviteiten biedt Partena Ziekenfonds & partners ook een waaier aan diensten op vlak van gezondheid, zorg en persoonlijk comfort.

Het ziekenfonds beheert verschillende websites die samen meer dan drieduizend pagina’s aan informatie over gezondheid en ziekenzorg ontsluiten, maar dringend aan een update toe waren. Daarnaast moesten ook de nieuwsbrieven bijgeschaafd worden, en wilde Partena Ziekenfonds de zichtbaarheid op Google gevoelig verhogen. In samenwerking met Update.be adviseerde ik Partena Ziekenfonds & partners doorheen het hele proces en schreef actief mee aan heldere webteksten en vlotte nieuwsbrieven.


http://www.partena-ziekenfonds.be
http://www.partena-dienstencheques.be
http://www.partena-kinderopvang.be
http://www.partena-gezondheidshop.be
http://www.goedvoorjou.be
http://www.partena-gezond.be
http://www.partena-partners.be